Neon lamp

Een neon lamp kan een uitstekend middel zijn om jouw zaak beter te laten opvallen. Daarnaast is een neon lamp ook een goede manier om de sfeer in een woning of winkel te verbeteren. Valt jouw bedrijfspand momenteel nauwelijks op tussen de omliggende woningen en winkels? Dan kan een neon lamp een enorm verschil maken. Een verlicht neon lamp trekt direct de aandacht en maakt jouw zaak bovendien sfeervoller. Wil je een neon lamp laten maken? Dan ben je bij The Neon Company aan het juiste adres. Wij kunnen een custom neon lamp van hoge kwaliteit voor je maken.

Onze best verkopende ontwerpen

Een neon lamp op maat laten maken

In onze webshop heb je de mogelijkheid om kant-en-klare neon lampen te bestellen, maar daarnaast kan je ook een eigen neon lamp ontwerp maken. Dit doe je zeer eenvoudig via de neon configurator in onze webshop. Met deze tool kan je zelf een ontwerp samenstellen. Je vult zelf de tekst in die op het neon lamp moet komen te staan. Daarna kies je een lettertype en de kleur van de letters. Bovendien geef je ook zelf aan welke afmetingen het neon bord moet krijgen. Tot slot kan je nog aangeven of het een outdoor of indoor neon lamp moet zijn. De prijs in de configurator verandert direct als je een aanpassing doet die invloed heeft op de kosten. Zo weet je ook gelijk wat het kost om het neon lamp te laten maken.

Wil je graag een uniek neon lamp laten maken en lukt het je niet om het gewenste ontwerp te maken met onze configurator? Dan kan je contact met ons opnemen, zodat wij een ontwerp voor je kunnen maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld neon lampen in de vorm van jouw eigen logo maken. Als je een neon logo lamp laat maken, zullen we u eerst een ontwerp mailen. Pas als je akkoord gaat, gaan we aan de slag met het realiseren van het ontwerp van de Neon lamp.

Handgemaakte neon lampen van hoge kwaliteit

Laat je een neon lamp door ons maken, dan worden de neon letters met de hand gemaakt. Om die reden kan je vrijwel ieder ontwerp door ons laten realiseren. Voor het maken van het neon lamp maken we enkel gebruik van componenten van hoge kwaliteit. Hierdoor zijn onze neon lampen stevig en kan je bovendien zeker zijn van een lange levensduur. Onze LED neon letter lampen zijn daarnaast ook duurzaam.

Neon lamp laten maken door The Neon Company

Laat je een neon lamp door ons maken, dan wordt de Neon Sign standaard inclusief ophangmateriaal en stroomkabel geleverd. Zo heb je direct de mogelijkheid om het neon lamp aan de gevel of aan de muur te bevestigen. Wij hechten waarde aan jouw privacy en je kunt veilig betalen via onze webshop.

Heb je vragen over de neon lampen of onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag bij het maken van een uniek neon lamp waar je nog lang plezier van kunt hebben.

Waarin wij ons
onderscheiden

Kwaliteit, service, en betrouwbaarheid is voor ons prioriteit nummer één. Zorgvuldige producties en duurzame materialen staan centraal. The Neon Company biedt altijd de laagste prijsgarantie aan. Hoe wij dat doen in combinatie met duurzame en kwalitatieve PowerLEDs®? Dat lees je op onze ‘Over ons’ pagina.