Neon licht

Neon licht kopen? Door middel een neon licht kan je ervoor zorgen dat jouw bedrijf in de belangstelling komt. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een neon licht op de gevel van uw pand aan te brengen. Op die manier trekt jouw bedrijf de aandacht van voorbijgangers. Reclame in de vorm van een neon licht is een uitstekende manier om vrijwel ieder bedrijf beter te doen opvallen. Of jouw pand nu in een drukke winkelstraat gevestigd is of in een rustige straat, neon licht zorgt ervoor dat jouw pand direct de aandacht trekt.

Wil je een neon licht laten maken? Dan ben je bij The Neon Company aan het juiste adres. Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in het maken van kwalitatieve neon licht.

Onze best verkopende ontwerpen

Neon licht in alle soorten en maten

Wil je een neon licht laten maken? Dan bepaal je zelf het ontwerp. Omdat een neon licht handmatig wordt gemaakt, kunnen we allerlei verschillende maten en vormen realiseren. Ook kan je zelf bepalen welke kleuren de neon licht moet hebben. Met onze configurator kan je eenvoudig een ontwerp maken dat helemaal naar wens is. Zo kies je zelf welk lettertype de neonlicht krijgt en welke kleur de verlichting moet worden. De prijs wordt direct aangepast in de configurator, zodat je ook gelijk op de hoogte bent van de kosten van de custom neon licht.

Wil je een neon licht kopen in de vorm van jouw eigen logo? Ook dit behoort tot de mogelijkheden van The Neon Company! Neem gerust contact met ons op, zodat we een offerte voor je kunnen opstellen. Wij zijn in staat om een prachtig neon licht logo voor je te ontwerpen.

Waarom neon lichtreclame?

Neon lichtreclame is dé manier om ervoor te zorgen dat jouw pand opvalt. In een drukke winkelstraat zorgt de neon reclame ervoor dat jouw zaak zich onderscheidt van de overige bedrijven. Ook in een rustige straat zal men jouw pand echter al snel voorbij lopen als jouw zaak niet opvalt. Neon reclame kan hier verandering in brengen. Bij The Neon Company maken we neon borden van zeer hoge kwaliteit. Laat je een outdoor bord door ons maken, dan kan je zeker zijn van een neon sign met een lange levensduur.

Val op met Neon lichtreclame

Door middel van Neon Lichtreclame valt u ten alle tijden maximaal op, waarbij sfeer en innovatie centraal straat. Onze PowerLED Neon Lichtreclame is voorzien van een strak afgewerkt design met een enorm krachtige attentiewaarde en helderheid. Door middel van de draadloze controller kunt u uiteraard ook de Neon lichtreclame dimmen en aan/uit schakelen

Neon licht is duurzaam

De kwaliteit van The Neon Company staat ten alle tijden op prioriteit nummer één. Onze Neon Lichten zijn voorzien duurzame materialen en krachtige PowerLEDS. Het Neon Licht van onze PowerLEDs® technologie onderscheid zich ten opzichte van basis Neon Licht door een extra lange levensduur van 100.000 branduren welke geschikt is voor intensieve 24/7 toepassing. Neon lichten voor zowel binnen- als buitengebruik.

Wij maken indoor & outdoor neon licht

Neon lichten zijn ideaal om ervoor te zorgen dat jouw pand meer opvalt. Daarnaast kan neon ook de sfeer in jouw zaak verbeteren. Zo kan je bijvoorbeeld een leuke neon boodschap in jouw zaak ophangen. Ook vindt je in onze webshop veel kant-en-klare ontwerpen die je kan bestellen voor in jouw zaak. We hebben allerlei verschillende ontwerpen, dus de kans is groot dat er een leuke neon licht voor je tussen zit.

Onze werkwijze

Laat je een neon licht in de vorm van een logo door ons maken, dan zullen we je eerst een ontwerp opsturen. Als je akkoord gaat met het ontwerp, zullen we de neon licht voor je realiseren. We kunnen de neon lichten wereldwijd opsturen. Ook als jouw zaak in het buitenland gevestigd is, kan je dus een neon licht bij ons bestellen. De neon verlichting worden inclusief ophangmateriaal en stroomkabel geleverd.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op met onze neon licht specialisten!

Veel gestelde vragen over Neon licht

Als je denkt aan het typische beeld van Las Vegas, dan krijg je een behoorlijk goed idee hoe Neon licht eruit ziet. In het verleden werden Neonlichten gemaakt van glazen lampen of tl-buizen die een Neon of een ander edelgas bevatten. Deze kunnen een opmerkelijke gloed produceren in vele speelse kleuren. Tegenwoordig worden Neonlichten vaak van LED gemaakt omdat dit langer meegaat en bijna niet kapot te krijgen is. Daarnaast kun je er allerlei speelse vormen mee maken.

Je kunt zelf een tekst voor een Neon licht op maat configureren op deze website. Als je graag een logo wilt laten maken, stuur dan je wensen door. Ons team zal daarmee nog dezelfde dag aan de slag gaan en je een offerte sturen. De levertijd is maximaal twee tot drie weken vanaf het moment dat je bestelling binnen is. Je kunt ook een spoedbestelling doen, die wordt binnen één tot twee weken bezorgd. The Neon Company kan geen absolute garantie geven omdat we afhankelijk zijn van transportbedrijven waar iets mis kan gaan.

Neon licht werd initieel gemaakt van glazen bollen of buizen waarin door middel van Neon of andere edelmetalen een proces verliep dat dit kleurrijke licht produceert. Deze glazen lichten gaan makkelijk kapot en zijn weinig duurzaam. Met behulp van led-lampjes kunnen we het effect van klassieke Neon verlichting perfect nabootsen. Het heeft vele voordelen doordat het buigzamer is, goed tegen wind en regen kan en lang meegaat.

Bij The Neon Company maken we onze eigen PowerLEDs®. Deze lichten zijn van topkwaliteit, gaan lang mee en kunnen zowel buiten als binnen worden gebruikt. Ons team van specialisten zorgt voor de ontwikkeling van jouw design van begin tot einde. We besteden alleen het transport uit waardoor onze prijzen gegarandeerd het laagste zijn. Daarnaast heb je minder kans op problemen omdat er geen tussenpersonen aan het proces te pas komen.

Waarin wij ons
onderscheiden

Kwaliteit, service, en betrouwbaarheid is voor ons prioriteit nummer één. Zorgvuldige producties en duurzame materialen staan centraal. The Neon Company biedt altijd de laagste prijsgarantie aan. Hoe wij dat doen in combinatie met duurzame en kwalitatieve PowerLEDs®? Dat lees je op onze ‘Over ons’ pagina.