25% OFF SALE WEEK

Wie zijn wij

Zolang lichtreclame bestaat, sinds 1898, is Neon niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Voorheen was dit voornamelijk glasneon, maar door de hoge productiekosten van glasneon en het specialistische ambachtsberoep waarin steeds minder opgeleide mensen in actief zijn, is hier sinds 2015 een nieuwe LED Neon techniek voor ontwikkeld. Zonder de nadelen van glasneon zoals hoge productie-, gebruiks- en onderhoudskosten, geen dimbaarheid en storingsgevoeligheid.

De techniek ‘LED Neon’ is een milieuvriendelijke, duurzame en zeer betaalbare oplossing, met in wijze dezelfde uitstraling als glasneon, maar met talloze voordelen in aanschaf, gebruik en levensduur. Daarnaast is het een product waarbij de innovaties en ontwikkelingen niet stil staan. De LED Neon is voor elke gewenste oplossing inzetbaar, zoals onder andere binnen- en buitenreclame, aanwijzings- en informatieborden, design-, branding en styling van gebouwen, kantoren, restaurants, evenementen etc.

The Neon Company past krachtige, duurzame en energiezuinige PowerLEDs™ toe in de Custom Neon. De PowerLEDs™ technologie verlaagd het stroomverbruik, verhoogd de helderheid, zorgt voor maximale egale verlichting, is geschikt voor intensieve 24/7 toepassing en gaat tot 100.000 branduren mee.

Ons team bestaande uit Neon specialisten zorgen voor het perfecte eindresultaat door persoonlijk advies, service en betrouwbaarheid.

And last but not least! Door onze korte productielijnen, kunnen wij onze klanten ten alle tijden de laagste prijzen garanderen & is elke project voor ons realiseerbaar.

Waarin wij ons
onderscheiden

Kwaliteit, service, en betrouwbaarheid is voor ons prioriteit nummer één. Zorgvuldige producties en duurzame materialen staan centraal. The Neon Company biedt altijd de laagste prijsgarantie aan.

Kies voor Kwaliteit & Stabiliteit

Netwerk

Onze Klanten

De Neon specialisten van The Neon Company staan voor je klaar om jouw bedrijfsnaam, logo of merk op een sfeervolle en krachtige manier om te zetten in Neon verlichting. Met ruim 5000+ bedrijven en bekende merken in ons klantenbestand ben je bij ons aan het juiste adres voor een duurzame Neon Sign tegen de laagste prijsgarantie.