Uw bestelling wordt geplaatst.

ONTWERP

Door middel van de Neon configurator ontwerp je je eigen PowerLEDs™ Neon Sign. Elke gewenste tekst is mogelijk op meerdere regels. Er is keuze uit talloze lettertypes en kleuren, voor zowel binnen- als buitengebruik.

BESTE PRIJS

Tijdens het ontwerpen van je eigen PowerLEDs™ Neon Sign, wordt de prijs automatisch berekend. Wij garanderen ten alle tijden de laagste prijsgarantie *op basis van de aangeboden kwaliteit.

BEVESTIGING

Wanneer je ontwerp klaar is en je bent akkoord met de prijs, dan kan je een offerte aanvragen of je kunt direct bestellen & betalen. Je ontvangt vervolgens van ons een controle bevestiging en de productie wordt direct in gang gezet.

VERZENDING

Nadat de productie is afgerond, zal de Neon Sign compleet inclusief alle toebehoren worden verpakt in een stevige The Neon Company verpakking. De Neon Sign zal kant-en-klaar en direct voor gebruik worden afgeleverd binnen 2-3 weken.

Waarin wij ons
onderscheiden

Kwaliteit, service, en betrouwbaarheid is voor ons prioriteit nummer één. Zorgvuldige producties en duurzame materialen staan centraal. The Neon Company biedt altijd de laagste prijsgarantie aan. Hoe wij dat doen in combinatie met duurzame en kwalitatieve PowerLEDs™? Dat lees je op onze ‘Over ons’ pagina.

Here's what our customers have to say

Uitstekend
Gebaseerd op 234 recensies
Anja Vink
Anja Vink
2024-06-13
Super mooi geworden, wij zijn er erg blij mee.
Andre Rudolf
Andre Rudolf
2024-06-12
Ich habe tolles Neon Schild machen lassen und bin sehr zufrieden
Gilles Coigne
Gilles Coigne
2024-06-07
Great service!
Peter Mitterhauser
Peter Mitterhauser
2024-06-07
Fast and friendly service, top quality. I‘m and my clients are superhappy!
Tobias Matussek
Tobias Matussek
2024-06-03
Ich kann NeonCompany nur empfehlen. Super Qualität zu einen fairen Preis.
Karl-Christian Noss
Karl-Christian Noss
2024-05-31
Toller service super produkt und der preis ist genial .
frank smets
frank smets
2024-05-30
Alles tip top in orde lichtreclame heel mooi
Netwerk

Onze Klanten

De Neon specialisten van The Neon Company staan voor je klaar om jouw bedrijfsnaam, logo of merk op een sfeervolle en krachtige manier om te zetten in Neon verlichting. Met ruim 5000+ bedrijven en bekende merken in ons klantenbestand ben je bij ons aan het juiste adres voor een duurzame Neon Sign tegen de laagste prijsgarantie.