Neon verlichting

Neon verlichting ontwerpen en aanschaffen. Ben je op zoek naar een manier om jouw zaak meer op te laten vallen en sfeervoller te maken? Dan is neon verlichting en uitstekende oplossing! Bij The Neon Company zijn we in staat om allerlei soorten neon verlichting te maken. Je kunt Outdoor neon verlichting kiezen om ervoor te zorgen dat uw pand meer opvalt. Neon verlichting kan je echter ook gebruiken om de sfeer in jouw zaak te verbeteren. Daarnaast kan je neon verlichting gebruiken om bepaalde producten uit te lichten of een specifieke boodschap onder de aandacht te brengen.

Kwalitatieve neon verlichting laten maken

Als je ervoor kiest om neon verlichting te laten maken, is het belangrijk dat je een kwalitatief neon bord ontvangt. Bij The Neon Company maken we gebruik van hoogwaardig materiaal, waardoor de neon verlichting een lange levensduur hebben. Bovendien wordt de neon verlichting met de hand gemaakt, waardoor we ieder ontwerp kunnen realiseren. In onze webshop vindt je verschillende designs die je direct kunt bestellen, maar je kunt ook unieke neon verlichting laten maken aan de hand van uw eigen ontwerp.

Jouw eigen neon verlichting maken met onze configurator

In onze webshop vindt je prachtige designs in allerlei thema’s. Echter, is het ook mogelijk dat je een eigen neon verlichting wilt laten realiseren. Neon verlichting laten maken aan de hand van jouw eigen ontwerp behoort ook tot de mogelijkheden. Met onze configurator kan je eenvoudig een ontwerp samenstellen. Zo kan je precies invullen wat voor tekst je wilt en kiest je ook zelf een lettertype en kleur. Bovendien kan je in onze configurator ook aangeven hoe breed de neon verlichting moet worden. In de configurator zie je direct de kosten voor de neon verlichting laten maken. Vergeet niet om ook even aan te geven of je een indoor of outdoor neon verlichting nodig hebt. Outdoor neon verlichting moet namelijk goed bestand zijn tegen de verschillende weersomstandigheden.

Neon verlichting laten maken met uw eigen logo

Naast neon letters, kunnen we ook jouw logo op in neon verlichting laten maken. Je kunt jouw logo uploaden in de configurator, maar je kan ook contact met ons opnemen voor een offerte. Als je een neon verlichting logo laat maken door The Neon Company, zullen we je eerst een ontwerp toesturen. Zodra je een akkoord geeft, zullen we het ontwerp voor je realiseren. De neon verlichting logo wordt dan handmatig gemaakt van hoogwaardige componenten.

The Neon Company

Bij The Neon Company hebben we ons gespecialiseerd in neon verlichting. We zijn in staat om ieder ontwerp voor je te realiseren. Neon verlichting worden altijd geleverd inclusief een stroomkabel en materiaal waarmee u de verlichting in neon op kunt hangen. Zo kan je de neon verlichting direct in jouw zaak of woning bevestigen.

Zou je de mogelijkheden graag nog eens willen doornemen met een van onze specialisten? Of wens je direct neon verlichting te kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als je een offerte wilt ontvangen voor een uniek ontwerp gaan we graag vrijblijvend met je in gesprek.

Waarin wij ons
onderscheiden

Kwaliteit, service, en betrouwbaarheid is voor ons prioriteit nummer één. Zorgvuldige producties en duurzame materialen staan centraal. The Neon Company biedt altijd de laagste prijsgarantie aan. Hoe wij dat doen in combinatie met duurzame en kwalitatieve PowerLEDs®? Dat lees je op onze ‘Over ons’ pagina.