25% OFF SALE WEEK

Neon licht kopen?

NEON VERLICHTING LATEN MAKEN

Neon verlichting laten maken en direct bestellen. Ben je op zoek naar een manier om jouw bedrijf meer op te laten vallen of om je werkplek of woonomgeving sfeervoller te maken? Dan is Neon licht een uitstekende oplossing. Bij The Neon Company maken wij neon verlichting in iedere vorm en maat, geen design is ons te gek! Neon verlichting laten maken is een duurzame oplossing om jouw bedrijf meer op te laten vallen, meer sfeer aan te brengen of om kunstwerken uit te lichten. Ook kun je neon verlichting laten maken om bepaalde elementen extra uit te lichten of onder de aandacht te brengen. Upload jouw design of ontwerp en ontvang van ons direct een vrijblijvende offerte.

Best sellers

ONZE BEST VERKOCHTE NEON ONTWERPEN

Aanbieding

Neon Sign – I solemny swear that I am up to no good

Oorspronkelijke prijs was: €761,21.Huidige prijs is: €571,05.
Opties selecteren
Aanbieding

LED Neon Sign Everything Is Going To Be Alright

Oorspronkelijke prijs was: €440,62.Huidige prijs is: €330,55.
Opties selecteren
Aanbieding

Neon Roman Art

Oorspronkelijke prijs was: €780,47.Huidige prijs is: €585,50.
Opties selecteren
Aanbieding

Neon Powerhand Art

Oorspronkelijke prijs was: €560,73.Huidige prijs is: €420,65.
Opties selecteren

Kwalitatieve neon verlichting laten maken

Kies je ervoor om meer sfeer aan te brengen door middel van een persoonlijk neon design? De kwaliteit van de neon verlichting is uitermate belangrijk wanneer je neon op maat wilt laten maken. The Neon Company verzekert jou van de allerbeste kwaliteit neon. Een hoogwaardige afwerking, professionele uitstraling en een lange levensduur. Bovendien wordt alle neon verlichting met de hand gemaakt; dit maakt het mogelijk om ieder ontwerp, design of neon- wens te kunnen realiseren. Neem een kijkje in onze webshop, hier vind je designs die al voor jou klaar staan en je direct kunt bestellen. Liever je eigen neon verlichting laten maken? Upload jouw ontwerp en ontvang een offerte van onze professionals.

Jouw eigen neon verlichting laten maken met onze configurator

In onze webshop vind je prachtige designs in allerlei soorten, maten en thema’s. Echter heb je bij ons ook de mogelijkheid je eigen bedrijfslogo, ontwerp of toffe quote in neon verlichting te laten maken. Hiervoor gebruik je onze configurator. Hier vul je de gewenste tekst in of upload je jouw eigen design. Kies vervolgens je kleur en afmeting en je kunt jouw aanvraag direct indienen. De configurator geeft jou direct de prijs van jouw ontwerp. Vergeet niet aan te geven of je het bord binnen of buiten gaat ophangen, dit is belangrijk voor de afwerking.

 

Jouw eigen logo in neon verlichting

Een unieke mogelijkheid om jouw bedrijf meer kleur te geven, je logo uit te lichten of om op te vallen in een drukke winkelstraat. Je kunt jouw logo uploaden in de configurator of middels het offerteformulier een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Wij sturen het voorbeeld naar je op zodat jij kunt bepalen of dit aan alle wensen voldoet. Bij groen licht gaan wij direct voor je aan de slag en ontvang je van ons jouw nieuwe neon logo. Al onze neon borden zijn hoogwaardig afgewerkt en geproduceerd met alleen de beste materialen. Dit geeft jouw bedrijf niet alleen een professionele uitstraling maar zorgt ook voor een duurzame en lange levensduur van jouw neon logo.

Over ons

The Neon Company is gespecialiseerd in neon verlichting. Alle neon verlichting wordt met de hand gemaakt, dit stelt ons in staat om ieder ontwerp, design of logo naar wens te realiseren. Alle neon verlichting wordt altijd geleverd met bijpassende stroomkabels en ophangmateriaal. We verpakken jouw bestelling met de grootste zorg zodat we zeker weten dat jouw nieuwe neon lamp onbeschadigd bij jou arriveert.

Wil je de mogelijkheden graag doornemen met een van onze specialisten? Of wil je direct een bestelling plaatsen? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Ook bieden wij uitkomst als je een offerte wilt ontvangen voor een uniek design en gaan we graag met je in gesprek.

Waarin wij ons
onderscheiden

Kwaliteit, service, en betrouwbaarheid is voor ons prioriteit nummer één. Zorgvuldige producties en duurzame materialen staan centraal. The Neon Company biedt altijd de laagste prijsgarantie aan. Hoe wij dat doen in combinatie met duurzame en kwalitatieve PowerLEDs™? Dat lees je op onze ‘Over ons’ pagina.