25% OFF SALE WEEK

Snel, eenvoudig en betaalbaar

JOUW EIGEN TEKST OF LOGO IN NEON

Profiteer nu van 25% korting

Producties in eigen beheer

Altijd de laagste prijsgarantie

10 jaar levensduur met PowerLEDs™

Vrijblijvend grafisch ontwerp & advies

Razend snelle levertijden

PRIJS AANVRAGEN

Wil je je eigen
Led neon board ontwerpen?

The Neon Company is specialist in het ontwikkelen, ontwerpen en produceren vanPowerLEDs™ Neon Signing. Met onze innovatieve PowerLEDs™’ lichttechniek ben je gegarandeerd van de meest krachtige dimbare LEDs, een extra lange levensduur en geschikt voor 24/7 intensief gebruik.

ONTWERP

Door middel van de Neon configurator ontwerp je je eigen PowerLEDs™. Neon Sign. Elke gewenste tekst is mogelijk op meerdere regels. Er is keuze uit talloze lettertypes en kleuren, voor zowel binnen- als buitengebruik.

BESTE PRIJS

Tijdens het ontwerpen van je eigen PowerLEDs™ Neon Sign, wordt de prijs automatisch berekend. Wij garanderen ten alle tijden de laagste prijsgarantie *op basis van de aangeboden kwaliteit.

BEVESTIGING

Wanneer je ontwerp klaar is en je bent akkoord met de prijs, dan kan je een offerte aanvragen of je kunt direct bestellen & betalen. Je ontvangt vervolgens van ons een controle bevestiging en de productie wordt direct in gang gezet.

VERZENDING

Nadat de productie is afgerond, zal de Neon Sign compleet inclusief alle toebehoren worden verpakt in een stevige The Neon Company verpakking. De Neon Sign zal kant-en-klaar en direct voor gebruik worden afgeleverd binnen 2-3 weken.

Snel, eenvoudig en betaalbaar

ONTWERP JOUW EIGEN
LED NEON SIGN

Choose your blackplate – or not

5 VERSCHILLENDE OPTIES

The Neon Company is specialist in het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van PowerLEDs™ Neon Signing. Met onze innovatieve ‘PowerLEDs™’ lichttechniek ben je gegarandeerd van de meest krachtige dimbare LEDs, een extra lange levensduur en geschikt voor 24/7 intensief gebruik.

Achterplaat in zwart (of kleur naar keuze)

Uitgesneden achterplaat in contouren Neon

Acrylic IP67 Full Outdoor Neon Signing

Neon Signing zonder achterplaat

Vierkante achterplaat achter de Neon Sign

Waarin wij ons onderscheiden

HOGE KWALITEIT

De unieke manier waarop wij de PVC-buizen en PowerLEDs™ verwerken, zorgt voor een product met een lange levensduur en hoogwaardige kwaliteit

DUURZAAM

Onze efficiënte PowerLEDs™ die weinig warmte produceren, zorgen voor een efficiënte verlichting die een langdurige werking garandeert

ENERGIEBESPAREND

Onze efficiënte PowerLEDs™ die weinig warmte produceren zorgen zijn tot 4 keer energiezuiniger

PLUG & PLAY

Onze LED Neon Signs worden altijd geleverd met een afstandsbediening en plaatsingsmateriaal. Eenmaal aan jouw deur geleverd kan je de LED Neon Sign direct gebruiken

KRACHTIGE HELDERHEID

Onze krachtige PowerLEDs™ zorgen voor een 100% egale verlichting van de de Neon Sign, geschikt voor 24/7 gebruik.

IP65 WATERDICHT

Onze waterdichte Neon Signs zijn geschikt voor elke buitenlocatie, ook tijdens vorst en regen.